Personligt men obemannat

Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma, men med lyxen att slippa alla måsten. Vi har satsat på kvalité i alla detaljer och underbart sköna sängar från Sleeping World

Våra rum är nybyggda med hotellstandard, inredda av Odd Birds. Fräscha toaletter med dusch, och nära till uteplatser och allmänna ytor.  

Utomhusmiljöer och grillplats

Vid entrén på markplan finns generösa ytor för umgänge, middagar eller sällskapsspel.
Där finns även en stor klotgrill att nyttja. Eftermiddagssolen värmer gott här och berget skyddar mot de starkaste vindar. 

Kök och matsal

I köket serverar vi frukosten! Men det är även där du kan göra din egna gröt om du är morgonpigg, servera din mamma en gofika eller slänga ihop en brakmiddag till dig och dina vänner. Köket är till för alla gäster, och med ordning och reda så fungerar det bra. 
Givetvis får du nyttja kyl och frys vid din vistelse. 

Frukostaltanen

Från kök och matsal öppnar du altandörren och kliver ut på vår "frukostaltan". Det är här solen först tittar fram och värmer dig till den första kaffekoppen. Uteplatsen funkar givetvis lika bra att äta lunch och middag på, eller bara för att läsa en god bok, samtala med en vän eller ta något gott att dricka som du packat med dig. 

en_GBEnglish (UK)